KidsMagic

KidsMagic door kinderentertainer Louis Baerts

Louis Baerts is een kinderentertainer die kinderen al ruim 30 jaar lang bezig houd met op maat gesneden entertainment. Van kinderfeestjes thuis, waar hij in de intimiteit van de huiskamer de kinderen een voor hen niet te vergeten voorstelling brengt, tot scholen waar hij met een educatieve ondertoon de kinderen shows brengt met thema’s als veiligheid, zwerfafval of bewegen.

Natuurlijk brengt hij ook magic shows in het hele land die voor jong en oud altijd weer een feest zijn en stond hij in 2007 een aantal maal in familiepark Drievliet waar hij ca. 500 mensen per show vermaakte. In 2008 stond hij van mei tot oktober als presentator in Kernwasser Wunderland (Kalkar, Duitsland) met de Bob de Bouwershow in het Nederlands en Duits..

Kortom, een Louis is een entertainer die vooral voor kinderen net dat beetje meer kan brengen waardoor de kinderen alles om zich heen even vergeten en hij na afloop vaak te horen krijgt: “jammer dat het al afgelopen is….”

Louis de Ballonist won op het Nederlands kampioenschap goochelen 1998 de grote kinderprijs uit handen van de kinderjury (die hem unaniem kozen tot Beste Goochelaar voor Kinderen) en werd hij in 2000 en 2002 op het Nederlands kampioenschap Ballonentertainer van het jaar. In juni 2005 won hij de titel “Europees Ballonentertainer van het jaar”.